Instructie

Een oefenavond onder leiding van de instructie

Lorenzo Mignacca (blazers)

Lorenzo is geboren op 29 December 1971 in Italië. Toen hij 7 jaar werd, kreeg hij zijn eerste trompetlessen, waarna hij in een lokale brassband heeft gespeeld tot zijn veertiende. Die band is meerdere keren op tour geweest naar onder andere New york, Los Angeles, San Fransisco en Tokio. Tijdens zijn dienstplicht speelde hij in de Militaire Band.
Lorenzo kwam naar Nederland in 1993 en studeerde "lichte muziek" aan het Alkmaars Conservatorium welke hij heeft afgerond in 2001.
Gedurende een uitwisseling van winnaars van een compositieprijs, heeft hij twee keer opgetreden in Bath (Engeland). In 2002 heeft hij samen met een medestudent een project opgezet: The L.A. Lounge Project. Zij hebben toen succesvol opgetreden in Los Angeles en Memphis.
Lorenzo heeft gespeeld in funk-, pop-, caribean-, jazz- en salsabands. Op dit moment speelt hij in The Disco Disciples en The Dukes of Soul. Hij heeft al gewerkt voor Endemol, de VPRO, de ARD (Duitsland) en verschillende musicals. Hij doet ook studio-optredens en in 2004 heeft hij zijn droomband Diggin' the Groove opgericht.
Van eind 2005 tot eind 2014 instrueerde Lorenzo de blazers bij de Marching and Cycling Band en had hij de algemene muzikale leiding over de muziekvereniging.


Robert van den Bosch (slagwerk)

Robert van den Bosch (Rijnsburg, 1990) begon op 7-jarige leeftijd met tamboerlessen bij Show and Marching FloraBand te Rijnsburg. Na diverse KFNM concoursen gewonnen te hebben met de kleine trom nam hij de stap richting het Conservatorium.

Tijdens zijn HAVO-opleiding volgde hij de vooropleiding klassiek slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium en vanaf september 2007 tot 2011 studeerde hij bachelor klassiek slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag waar hij les kreeg van Wim Vos, Luuk Nagtegaal, Hans Zonderop, Ali N’Diaye Rose en Fedor Teunisse. In 2011 is hij afgestudeerd als uitvoerend en docerend musicus.

Masterclasses heeft hij o.a gevolgd bij Dela Botri, Dudu N’Diaye Rose, Keiko Abe, Raymond Curve, Colin Currie, Pedro Carneiro, Tatiana Koleva, Nick Woud en Marinus Komst.

Van 2008-2010 speelde Robert in het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) en heeft hij meegespeeld met diverse NJO- ensembles. In de jaren 2011, 2012 en 2013 speelde hij mee met het European Youth Orchestra (EUYO). Hierdoor heeft hij samengewerkt met o.a. Claus Peter Flor, Vladimir Ashkenazy, Dirk Brosse, Gianandrea Noseda, Reinbert de Leeuw, Josep Pons, John Adams, Ludovic Merlot en Jacque van Steen.

Robert heeft tot eind 2014 les gegeven bij de Marching and Cycling Band HHK.

Op dit moment is hij slagwerkinstructeur bij een aantal andere muziekverenigingen zoals Floraband, EuroBand en Melomanie.